Decemberben lesz a 200. Csoportterápia mjuzikelkámedi előadás a Madách Színházban!

2023.11.30 Kovács Gergely

Decemberben lesz a 200. Csoportterápia mjuzikelkámedi előadás a Madách Színházban!

A Madách Színház 2011-ben mutatta be az I. Madách Musical Pályázat nyertes előadását a Csoportterápiát. Az előadás a mai napig látható a színházban és számtalan vidéki színházban bemutatták.

A Madách Színház 2011. június 9-én mutatta be az I. Madách Musical Pályázat nyertesét, Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Csoportterápia  című mjuzikelkámedijét.

A Madách Színház 2009 decemberében írt ki nyílt pályázatot új magyar musicalek megalkotására; a felhívásra csaknem 80 művész, illetve alkotócsapat nyújtotta be musicaltervének szinopszisát és 5-5 dalát. Ezek közül a zsűri - Szirtes Tamás mellett Malek Andrea színművész, Kocsák Tibor zeneszerző, Müller Péter író és Tihanyi Ákos koreográfus - előbb húsz tervet választott ki, majd a szeptemberi értékelés után hét darabot hívott meg a pályázat döntőjébe. A győztes végül a Csoportterápia lett, amelyet a Nagyszínpadon mutatott be a Madách Színház, és immár 12 éve a repertoárja része.

2023. december 3-án 200. előadásához érkezik a produkció, délután 15.00 órakor kezdődik a jubileumi előadás. Jegyvásárlás ide kattintva!

Szereplők:
Jetti: Szilvási Judit / Zsitva Réka
Ervin Iván: Sándor Dávid
Trixi: Dobos Judit
Natasa: Ladinek Judit / Krassy Renáta
Sziszi: Sánta László
Lajos: Szemenyei János 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024