Budapesten az Arénában lesz látható a Pink Floyd musicalje a The Wall - Jegyek itt!

2024.03.15 kovacsad

Budapesten az Arénában lesz látható a Pink Floyd musicalje a The Wall - Jegyek itt!

A The Wall rockopera a Pink Floyd zenéjével 2024. október 21-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. Jegyek itt!

A Pink Floyd egyik legkedveltebb koncepció albuma ami egyben egy rockopera is. A több mint 40 éves album óriási sikert futott be és a The Wall rockopera már több országban is látható volt, még balett előadás is készült belőle.

A The Wallból 1982-ben film is készült Roger Waters forgatókönyve alapján. A 12 millióból készült film 22 milliós bevételt hozott végül, tehát anyagilag is siker volt. Sőt a film egyből 3 díjat is besöpört. A filmhez külön készült dal is When the Tigers Broke Free címmel.

A 40 éves jubileumát világkörüli turnéval ünneplő The Wall rockopera a Pink Floyd zenéjével 2024. október 21-én a Papp László Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Negyven évvel később a rockopera egy cseppet sem veszített modernségéből… az új kiadásoktól az újrakiadásokig több mint harmincmillió albumot adtak el a világon!

A Floyd Revival Orchestra mellett Ars Lyrica – Talent d’Argile Ballet táncosai és énekesei lépnek színpadra Johan Nus francia koreográfus vezényletével. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024