André Rieu Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!

2023.10.30 kovacsad

André Rieu Budapesten ad koncertet 2024-ben - Jegyek itt!

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész Magyarországra 7 év után tér vissza és ezúttal új helyszínen ad koncertet. André Rieu arénakoncertje 2024. november 9-én Budapesten az MVM Dome-ban látható. Jegyek itt!

Amikor André Rieu magával ragadó vezényletével élénkíti fel a lenyűgöző Johann Strauss Zenekarát, kórusát és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólistákat, a közönség egy olyan zenekari utazásra indul, melynek során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, egészen a show műsorok, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival találkozhat.

Repertoárjában Strauss mellett éppúgy megfér az ABBA és a Csárdáskirálynő vagy éppen a Nessun Dorma és a My Way, de játszott már többször Andrew Lloyd Webber musicaljeiből is. Zenéjével szól a kicsikhez és a nagyokhoz, a popzene és a komolyzene kedvelőihez egyaránt.

André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonódását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét eladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André és zenekara a nézők között vonul, majd a színpadra lépnek, ahol a látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő, mely minden egyes darabhoz különleges vizuális élményt kínál, együtt egy varázslatos estét alkotnak az egész család számára.

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész Magyarországra 7 év után tér vissza és ezúttal új helyszínen ad koncertet. André Rieu 2024. november 9-én Budapesten az MVM Dome-ban ad koncertet.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A koncert során Rieu és a 60 fős Johann Strauss Zenekar, a világ legnagyobb magánzenekara, lenyűgöző zenekari utazáson vezeti végig a közönséget. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024