Musicalinfo.hu - A púpos musical sztárokkal kerül bemutatásra! Jegyek és szereposztás!
 • A púpos musical sztárokkal kerül bemutatásra! Jegyek és szereposztás!

  Júliusban mutatja be a komáromi Magyarock Dalszínház A púpos című új magyar musicalt. Lagardére lovag kalandos története a számtalan feldolgozás után most a musicalszínpadon fog megelevenedni.

  A komáromi Magyarock Dalszínház az idei évben is új magyar musicallel lép közönség elé. A tavalyi drámai hangvételű Fehérlaposok című rockopera után az idei nyáron egy könnyedebb hangvételű, kalandos, romantikus zenés darabot mutatnak be.

  A komáromi társulat tagja ismételten a musicaljátszás kiváló előadóival lépnek közösen a színpadra. Lagardére lovag és a púpos bőrébe Pankotay Péter bújik, ellenfelét Gonzague herceget pedig Csengeri Attila és Laklóth Aladár személyesíti meg. Pankotay és Laklóth, illetve a Neverst alakító Ruzicska László már a Madách pályázatán is részt vettek a darab keresztmetszetének bemutatásában, s most nagyszínpadon is újra a szereplők bőrébe bújhatnak. Rajtuk kívül még Fésüs Nelly, Vikidál Gyula és a Pesti Magyar Színház tagja, Tóth Sándor erősíti a társulatot.

  Bakó Gábor, több színpadi siker nagyszerű koreográfusa a darab írójával, Vizeli Csabával közösen állítja színpadra a darabot, melyet az olvasópróba után már gőzerővel próbál a társulat.

  A társulat honlapján, illetve facebook oldalán (http://www.facebook.com/magyarockdalszinhaz)
  további információk és képek is láthatók a próbákról.

  Jegyek kezelési költség nélkül ide kattintva vásárolhatóak!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.06.22.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: