Musicalinfo.hu - A Játékkészítő 2015-ben új szereplőkkel - Jegyek itt!
 • A Játékkészítő 2015-ben új szereplőkkel - Jegyek itt!

  45.000-en látták a Játékkészítőt, ami 2015-ben megújulva tér vissza. Új történettel, új helyszínen, új dalokkal és új szereplőkkel láthatjuk a Játékkészítőt Az helyszín ezúttal a SYMA csarnok lesz, ahol karácsony után 2015. december 26-27-28-29-én Stohl András, Vastag Csaba, Kamarás Iván, Vastag Tamás és Csík Sándor is színpadra lép. Az új szereplők mellett többek között Szabó Győző, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi, Hajdu Steve, Oroszlán Szonja is visszatér az előadásban.

  A megújult előadás 3D vizuál technikával úgynevezett fényfestéssel egészül ki, amit Bodor Zsolt tervez. Az előadás új koreográfiát is kap, amit az előadásban is vendégeskedő Szegedi Kortárs Balett vezetője Juronics Tamás neve fémjelez majd. Az előadás rendezője az ismert rendező Böhm György lesz.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!


  A megújult Játékkészítőben 5 új dal is hallható lesz, amik hamarosan a rádiókban is hallhatóak lesznek. Az élő zenét a Magyar Virtuózok biztosítják majd az előadásokon.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2015.07.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: