300. előadását ünnepelte a Menopauza a Játékszínben!

2024.03.09 kovacsad

300. előadását ünnepelte a Menopauza a Játékszínben!

300. előadását ünnepelte a Menopauza a Játékszínben!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek…

A Menopauza a Játékszínben óriási siker évek óta és a jegyeket azonnal elkapkodja a közönség. A Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő, Náray Erika, Janza Kata, Falusi Mariann és Szőlőskei Tímea főszereplésével futó előadás 2024. március 7-én ünnepelte 300. előadását.

Ezen az előadáson került bejelentésre az is, hogy 2024 májusában Etyeken lesz látható majd az előadás. Azonban, azoknak, akik a májusi előadás időpontjában nem érnek rá jó hír, hogy a nyáron még Tokajban, Siófokon és Veresegyházon is látható lesz az előadás. Jegyek az előadásokra itt!

Fotó: Játékszín Facebook oldal - Kaszner Nikolett 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024