2 szereplő is búcsúzik a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaltől!

2023.01.26 Kovács Gergely

2 szereplő is búcsúzik a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaltől!

Új főszereplő érkezik a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalbe, amivel egyidőben 2 szereplő is búcsúzik az előadástól.

Serbán Attila és Barát Attila búcsúzik, új főszereplő, Szaszák Zsolt érkezik a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalbe!

2008. május 31-én mutatta be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber és Tim Rice: József és a színes szélesvásznú álomkabát című művét, Szirtes Tamás rendezésében. A bemutató óta eltelt 15 év alatt Serbán Attila legalább 100-szor öltötte magára a Színes Álomkabátot, és most úgy döntött, nem viseli tovább. 2023. február 4-én este láthatja utoljára a közönség Józsefként. Ez volt Serbán Attila első Madách színházi főszerepe, amely meghatározó volt a pályáján.

József szerepét fiatal kollégánk, Szaszák Zsolt veszi át, aki január 27-én este mutatkozik be. A Madách Színház nézői a Mamma Mia! című musicalben, Sky szerepében ismerhették meg, aki tavaly a Sztárban Sztár Leszek című tévéműsorban is nagy sikerrel szerepelt.

A József és a színes szélesvásznú álomkabát című előadásunkból egyik Fáraónk is elköszön: Barát Attila, aki egy évvel a bemutató után vette át a szerepet, szintén búcsút mond a nagysikerű musicalnek. Elvis-imitátor uralkodóként február 5-én este lép utolsó alkalommal színpadra.

Nagyon köszönjük Serbán Attilának és Barát Attilának az elmúlt másfél évtizedet, és sok sikert kívánunk Szaszák Zsoltnak!

Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024