25. jubileumi Fenyő Miklós koncert 2022-ben a Margitszigeten - Jegyvárárlás itt!

2022.02.16 kovacsad

25. jubileumi Fenyő Miklós koncert 2022-ben a Margitszigeten - Jegyvárárlás itt!

A 75 éves Fenyő Miklós jubileumi koncertje 2022. augusztus 27-én szombaton a Margitszigeti Színpadon lesz látható! Jegyek és infók lentebb!

Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS.

Ezen a nyáron egy különleges jubileumi koncerttel szeretné meglepni a közönségét, Fenyő Miklós, mivel idén ünnepli 75. születésnapját, és idén jubilál a margitszigeti koncertjével is. Idén nyáron tartja 25. nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, megszakítás nélkül. Ilyen sorozattal nem sok előadó dicsekedhet. Mint minden alkalommal, Fenyő Miklós most is egy teljesen új, fergeteges műsorral rukkol elő zenekarával, tánckarával, de az idei jubileumi koncertjét még a megszokottnál is emlékezetesebbé szeretné tenni! A koncerten a legismertebb slágereit hallhatja a közönség, amikből nem egy dal musical slágerként is ismert lett Fenyő Miklós musicaljein keresztül.

A 75 éves Fenyő Miklós jubileumi koncertje 2022. augusztus 27-én szombaton a Margitszigeti Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

2022-ben is lesznek meglepetés vendégek a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak. 

• Best of Geszti koncert 2022-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri ... 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023