Musicalinfo.hu - Ezek lesznek 2017 musical bemutatói!
 • Ezek lesznek 2017 musical bemutatói!

  2017-ben számos izgalmas zenés bemutatóra számíthatunk. Februárban Budapesten is bemutatja a Budapesti Operettszínház a nyáron már Szegeden nagy sikert aratott Ének az esőben musicaljét, ám ezúttal már kettős szereposztásban. Részletek és jegyek itt!

  Márciusban a mozikba várják a musical rajongókat, hiszen várhatóan márciusban kerül a mozikba a Disney Szépség és a Szörnyeteg musicaljének élő szereplős film verziója.  Áprilisban az Arénában debütál egy új zenés darab Feke Pál, Tóth Gabi, Stohl András és még számos jól ismert sztár főszereplésével a PASSIO XXI című elődás Alföldi Róbert rendezésében. Jegyek és szereposztás itt!


  2017-ben a Centrál Színházban Simon Kornél rendezésében kerül színre a Forbidden Broadway című musicalparódia Tompos Kátya, Peller Anna, Szemenyei János és Zöld Csaba közreműködésével.

  Júniusban debütál Fertőrákoson egy megújult szereposztásban új bemutatóként az Aida musical főszerepeben Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Szomor György lép színpadra. Jegyek és szereposztás itt! Ezt követően Gyöngyösi Levente musicaljét mutatja be az Erkel Színház 2017 júliusában. A Mester és Margarita musical szereposztását még nem hirdették ki de a jegyek értékesítését már elkezdték.Jegyinfók itt!


  Majd augusztusban az Operettszínház zárja az évadot egy bajai és egy szegedi előadással. Szegeden az új Disney bemutatójával a Notre Dame-i toronyőr musicallel várják a nézőket. Az új bemutató főszerepében Veréb Tamás lesz látható Quasimodo szerepében. Részletek és jegyek itt!  A szegedi bemutató után még augusztusban egy a legjobb musicaleket felvonultató gálával a Best of Musical gálájával örvendezteti meg a közönséget az Operettszínház Baján a Szentháromság téren.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Egy éjszaka Miskolcon – Zenés varázs Miskolcon! Jegyek itt!  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2016.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: