Musicalinfo.hu - Wicked musical Nyíregyházán! Videó itt! Jegyek már kaphatóak!
 • Wicked musical Nyíregyházán! Videó itt! Jegyek már kaphatóak!

  A Wicked musical egyre népszerűbb Magyarországon is. Már magyar dalrészleteket is hallhattunk a musicalből például a Musical Plusz rendezvényeken. Azonban most akár az egész darabot megnézhetik magyarul a musical kedvelői, hiszen Boszorkák címmel mutatja be a darabot a nyíregyházi Hang-Szín Tanoda.

  A hírről egy lelkes musical rajongónak hála értesülhettünk, hiszen a napokban a facebook oldalunkon osztotta meg az előadás hírét. Nem ez lesz az első "amatőr" társulat, akik az előadást elkészítik, hisz 2008-ban is beszámoltunk már egy hasonló kezdeményezésről. Amiről ide kattintva olvashatsz bővebben. Azonban sajnos a szervezők nem valósították meg az előadást. Jó hír azonban a rajongóknak, hogy a tervek szerint hamarosan profi jelmezekkel és díszlettel itthon is látható lesz a musical, hiszen Molnár László - a Jekyll és Hyde főszereplője és rendezője- a tervei között említette egy vele készített riportban a darab bemutatását.


  A nyíregyházi előadásról:
  Egész estés szórakozás az egész családnak!

  A Hang-Szín Musical és Színitanoda bemutatja a Boszorkák című musicalt 2012. július 13-án, pénteken 20.00 órakor a Váci Mihály Kultúrális és Művelődési Központ hangversenytermében. Egy feledhetetlen, humoros történet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt melyből kiderül az igazság Óz a csodák csodájáról. Megtudhatjuk miért lett gonosz, és, hogy valóban gonosz e a Gonosz Nyugati Boszorkány. Miért lett félős az Oroszlán, mitől lett szívtelen a Bádogember és miért veszítette el eszét a Madárijesztő.

  A Boszorkák musical premierjére a Kelet előfizetői a belépőket 2000 Ft helyett most 1800 Ft-ért vehetik meg munkanapokon 8-15 óráig a Kelet szerkesztőségében. (Nyíregyháza Dózsan György ú. 4-6.)

  A szon.hu videóriportja az előadásról:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.07.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: