Musicalinfo.hu - Webber-művet mutat be magyarországi ősbemutatóként a Madách Színház!
 • Webber-művet mutat be magyarországi ősbemutatóként a Madách Színház!

  A Madách Színház a Facebbokon osztotta meg a hírt:
  "Nyit a Madách Színház!
  A Madách Színház Tetőteraszán a legnagyobb biztonságban várjuk a nézőinket május végétől. Online Színházunkban Webber-művet mutatunk be magyarországi ősbemutatóként júniusban.

  Nagyon örülünk, hogy hamarosan újra személyesen fogadhatjuk közönségünket. A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon.

  A Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit Online Színházában. Júniusban újabb bemutatóra készülünk a Madách SzínpadON.
  A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER egyik művét: júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében mutatjuk be a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában.

  Terveink szerint május végén indul koncertsorozatunk a Színház Tetőteraszán, ahol legnépszerűbb művészeink musical-koncertekkel várják a nézőket. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb előadásait és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézzük majd fel.

  Továbbra is nagyon fontos számunkra nézőink és munkatársaink egészsége. Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink teljeskörűen rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, és a fokozott biztonsági intézkedések betartásával közönségünk felhőtlenül élvezhesse újra az Élő Színház varázsát.
  Műsorunkat hamarosan meghirdetjük, és nagy szeretettel látjuk minden kedves nézőnket személyesen és a virtuális térben is!"  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.04.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: