Musicalinfo.hu - We Will Rock You musical 2020-ban a Bajai Szabadtérin!
 • We Will Rock You musical 2020-ban a Bajai Szabadtérin!

  Az idei nyár sem múlik majd el bajai szabadtéri előadás nélkül. 2020. augusztus 14-én és 15-én egy világhírű szuperprodukció Bajára! A PS Produkcióval kötött megállapodás értelmében a Queen együttes és Ben Elton: WE WILL ROCK YOU című musicalje kerül bemutatásra a Szentháromság téri színpadon!

  A 2002-ben a londoni West Enden bemutatott mű óriási sikert aratott szerte a világon, Magyarországra 2017-ben érkezett, s a budapesti előadások után hatalmas sikerrel ment tavaly nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon is. Idén Baját is meghódítja a legendás Queen együttes dalaira épülő, páratlan látványvilággal, kiváló zenekarral színpadra állított musical, melyben olyan nagyszerű művészek játsszák a főbb szerepeket, mint Egyházi Géza, Sári Éva, Szemenyei János, Veres Mónika Nika, Végh Péter, vagy a Bajáról indult Pethő Dorottya!

  Jegyeket ide kattintva vásárolhattok márciustól!

  A bajai előadásokat megelőzően Budapesten is látható lesz az előadás. A budapesti előadásokra még találtok jegyeket ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.02.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: