Musicalinfo.hu - Vértestvérek musical Budapesten Földes Tamással! Jegyek itt!
 • Vértestvérek musical Budapesten Földes Tamással! Jegyek itt!

  2012. május 2-án a József Attila Színházban lesz látható a Vértestvérek című musical. A Böhm György által rendezett musical főszerepeiben Földes Tamás, Nyírő Bea, Papadimitriu Athina, Nagy Gábor, Kurkó József, Boros Zoltán, Sövegjártó Áron és Rárósi Anita láthatóak


  Jegyek a Vértestvérek musicalre online vásárolhatóak ide kattintva!


  Jegyeidet kezelési költség nélkül is megvásárolhatod ide kattintva!

  FONTOS!
  Az április 10-i Vértestvérek című előadás betegség miatt elmaradt. A bérletek a május 2-i, 19.00 órakor kezdődő előadásra érvényesek. A megváltott jegyek szintén érvényesek az új időpontra vagy a színházban visszaválthatók.

  "Ha nem hallottátok volna még: elmondja most a história a Johnstone-ikrek sztoriját, kiket ugyanazon anya szült, ugyanazon a napon s egyikük angyal, másikuk ördög lett..." – így kezdi a Narrátor a Vértestvérek című musicalt. Ez a különleges darab húsz éve van műsoron töretlen sikerrel a londoni West End-en. Azért különleges a nálunk sem ismeretlen színpadi szerző műve, mert egyik műfajba sem sorolható igazán.

  Nem klasszikus musical abban az értelemben, hogy a dalok mellett nagyon erős benne a drámai konfliktus is. A darab főszereplője egy többgyerekes szegény anya, aki ikreinek egyikét gyermektelen gazdag családnak adja. És innentől kezdve mindenki belép egy ördögi körbe, melyből – ahogy azt az író sugallja – lehetetlen kitörni. Társadalmi konfliktusok, szegény–gazdag ellentét. Sorsszerű, hogy a fiúk hétéves korukban minden szülői tiltás ellenére találkoznak, és vér-(és véd-) szövetségre lépnek. A fátum – mint a görög sorstragédiákban – olyan erősen meghatározza a szereplők cselekedeteit, hogy szinte nem is urai saját életüknek. S a végzet valóban beteljesül. Ezt a megrendítő, szívbemarkoló történetet a kiváló, remek zene teszi felejthetetlen élménnyé.

  Mrs. Johnstone PAPADIMITRIU ATHINA
  Narrátor FÖLDES TAMÁS
  Mrs. Lyons NYÍRŐ BEA
  Mr. Lyons NAGY GÁBOR
  Mickey SÖVEGJÁRTÓ ÁRON
  Edward KURKÓ JÓZSEF
  Sammy BOROS ZOLTÁN
  Linda RÁRÓSI ANITA
  Továbbá BORBÉLY KRISZTINA, GERMÁN LÍVIA, GYŐRI CSABA, MAGYAR TÍMEA, MERK LÁSZLÓ, SZABÓ ANIKÓ, TÉBI MÁRTA, TÓTH ALEX, VIRGA TÍMEA ÉS BEDICS RICHÁRD

  Díszlettervező: Bátonyi György
  Jelmeztervező: Kemenesi Tünde
  Szcenikus: Krsztovics Sándor
  Zenei vezető: Fekete Mária - Ivánka Csaba-díjas
  Koreográfus : Borbély Krisztina
  Rendezőasszisztens: Szabó Anikó

  Rendező: BÖHM GYÖRGY
  Jászai Mari-díjas  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.03.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: