Musicalinfo.hu - Két vámpír musical lesz látható a Budapesti Nyári Fesztiválon! Jegyek
 • Két vámpír musical lesz látható a Budapesti Nyári Fesztiválon! Jegyek

  A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon is debütálni fog egy-egy vámpír musical 2012-ben. A Drakula musical és a Vámpírok bálja sikerei után talán nem meglepő, hogy újabb vámpír történetből készült musical. A Vámpír asszony című musical-operát júliusban mutatják be a Margitszigeten, és szeptemberben pedig jön a VAMP musical a Városmajori Szabadtéri Színházba.

  2012. július 13. és 15. Báthory Erzsébet - Vámpír asszony – musical-opera ősbemutató | Online jegyvásárlás itt!
  A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ősbemutatója egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A Vámpír asszony című musical-opera a Szabad Tér Színház és a Kolozsvári Magyar Opera közös vállalkozásában születik meg, és azt a hagyományt folytatja, mely a magyar történelem és kultúra meghatározó személyiségeit kortárs magyar szerzők új művein keresztül állítja művészi eszközökkel a figyelem középpontjába.


  2012. szeptember 7. és 8. VAMP - musical | Online jegyvásárlás itt!
  Alexandra egyedül tölti szürke hétköznapjait és éjszakáit ódon házának mélyén, mígnem egy este meglátogatják régi tanítványai, a három - azóta felnőtt - gyermek, kik valaha titkon házában töltötték szabadidejüket. A vendégség új színt hoz Alexandra életébe, fájdalmait és csalódásait maga mögött hagyja, ám az éjszakát szinte észrevétlenül megfertőzi a fiatalok között megbúvó sok ellentét, melyek egyre inkább felszínre kerülnek, míg végül vendéglátójuk titkáról is lerántják a leplet. Amint ráébrednek, hogy Alexandra valójában vámpír, lassan mindhármukat megérinti az örök fiatalság ígérete, melynek néha még a legerősebbek sem tudnak ellenállni. Egész éjszakát átívelő intrikába kezdenek, hogy megszerezhessék a sötétség ajándékát. Egyikük sem sejti még, mi vár rájuk…A Vamp témája sóvárgás valami után, amit talán sosem érhetünk el, viszont ha mégis elérjük, nem leszünk tőle boldogabbak, de addigra már nincs visszaút; csak a magány marad.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2012.02.06.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: