Musicalinfo.hu - A Púpos musical a RaM Colosseum színpadán! Jegyek itt!
 • A Púpos musical a RaM Colosseum színpadán! Jegyek itt!

  Júliusban mutatta be a komáromi Magyarock Dalszínház A púpos című új magyar musicalt. Lagardére lovag kalandos története a számtalan feldolgozás után most a musicalszínpadon elevendett meg.

  A komáromi Magyarock Dalszínház az idei évben is új magyar musicallel lépett a közönség elé, amit most Budapesten kőszínházban is láthatnak a nézők. A tavalyi drámai hangvételű Fehérlaposok című rockopera után az idei nyáron egy könnyedebb hangvételű, kalandos, romantikus zenés darabot mutattak be. Ez az előadás a Púpos musical.

  A musicalt a komáromi társulat tagja ismételten a musicaljátszás kiváló előadóival állítják a színpadra.

  A nyáron Lagardére lovag és a púpos bőrébe Pankotay Péter bújt, ellenfelét Gonzague herceget pedig Csengeri Attila és Laklóth Aladár személyesítette meg. Pankotay és Laklóth, illetve a Neverst alakító Ruzicska László már a Madách pályázatán is részt vettek a darab keresztmetszetének bemutatásában, s most nagyszínpadon is újra a szereplők bőrébe bújhatnak. Rajtuk kívül még Fésüs Nelly, Vikidál Gyula és a Pesti Magyar Színház tagja, Tóth Sándor erősítette a társulatot.

  Bakó Gábor, több színpadi siker nagyszerű koreográfusa a darab írójával, Vizeli Csabával közösen állítja színpadra a darabot.

  A RaM Colosseumban lévő kőszínházi premier 2012. november 24-én lesz. Korábbi cikkünkben bele is lehet hallgatni a musical egy dalába. A cikket lentebb a kapcsolódó cikkünkben találja.

  A budapesti előadásokra már árulják a jegyeket! Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.10.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: