Musicalinfo.hu - Koncertje után a Vámpírok báljára készül Tóth Jonathan!
 • Koncertje után a Vámpírok báljára készül Tóth Jonathan!

  Egy képen már láthattuk az új beállókat, de még nem került nyilvánosságra a Vámpírok bálja musical új beállóinak névsora. Most azonban végre többet is megtudhattunk az egyik szereplőről. Az eredetileg 30-40 év közötti színészekre írt Professzor szerepet a 22 éves Tóth Jonathan játsza majd. Jonathan, aki jelenleg is a Madách Musical Stúdióban tanul már az X-faktorban is látható volt és nemrég saját dala is elkészült, amihez klippet is forgattak. Hamarosan koncertet is ad, ahol vendégei közt lesz többek között Tunyogi Bernadett musicalszínésznő és Kovács Éva operaénekes. (Jegyek itt!)

  A Vámpírok bálja musicalben kapott szerepéről így nyilatkozott a SzegedCafe.hu-nak: “A Professzor szerepét eredetileg 30-40 év közötti színészre írták, ezért is megtiszteltetés, hogy fiatalon eljátszhatom. Nagy kihívás lesz”

  A Vámpírok bálja történetében nem Jonathan lesz az első Professzor, aki jóval fiatalabb mint amit a szerep megkíván. A napokban beugróként debütált a darabban Pásztor Ádám, akit korábban Alfréd szerepében láthatott a közönség.

  A Vámpírok bálja új beállóit a téli szezonban láthatja majd a közönség. A téli szezon a Szilveszteri Vámpírok bálja musicallel és egy Szilveszter délutáni előadással kezdődik, majd ezt követően 2013 januárjában 5 alkalommal lesz színpadon a Vámpírok bálja. A Vámpírok bálja 2013-as előadásaira, valamint a Szilveszteri Vámpírok bálja előadásra jegyek már kaphatóak!
  Online jegyvásárláshoz kattints ide!

  Tóth Jonathan saját dalát, valamint az X-faktoros debütálását a lenti videókban megnézhetitek:
  Forrás: SzegedCafe.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Vámpírok Bálja Szilveszter 2012 - Jegyek itt!  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: