Musicalinfo.hu - Rendhagyó történelem óra a Budapesti Operettszínházban!
 • Rendhagyó történelem óra a Budapesti Operettszínházban!

  2016. május 19-én ismét rendhagyó történelemórát tartott a Budapesti Operettszínház. Ezúttal 14 iskolai csoport volt kíváncsi a Francia Forradalom történelmi hátterére, KERO Tanár Úr tolmácsolásában.

  Budapestről, Tápióbicskéről, Kiskunfélegyházáról és Egerből is érkeztek a diákok, hogy az Operettszínházban márciustól látható Marie Antoinette című darab színészeivel közösen elevenítették fel a francia forradalom eseményeit. Jegyek az előadásra ide kattintva!

  A színház művészei, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Szerényi László és Horváth Dániel, Bálint Ádám és Angler Balázs részleteket adtak elő a musicalből.

  Kerényi Miklós Gábor elmondta, hogy nagyon fontos a kikapcsolódás, szórakozás és nevetés, de még ennél is fontosabb, hogy valamilyen gondolati kalandra késztessük magunkat. A színház feladata, hogy könnyedebb módon, de szélesítse a nézők látókörét, valamint, hogy az iskola mellett egyfajta oktató szerepet töltsön be az ifjúság életében. Nagyon fontos találkozni a fiatalokkal és megismerni gondolkodásmódjukat. Ehhez nyújt nagyon jó teret a rendhagyó kezdemény, egy rendhagyó történelem- vagy irodalomóra.

  A színház folytatja a rendhagyó történelem órákat, amely a diákok körében idáig mindig nagy sikert aratott. A korábbi óráról készült videó itt:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2016.05.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: