Musicalinfo.hu - A Tom Sawyer Kaland - Új interaktív musical! Jegyek itt!
 • A Tom Sawyer Kaland - Új interaktív musical! Jegyek itt!

  Nagy Anikó, Andrádi Zsanett, Egyházi Géza, Puskás Péter és még számtalan ismert színész lesz látható a Gór Nagy Mária Színitanoda előadásában a Tom Sawywer Kaland című interaktív mese musicalben.

  Egy történet barátságról, hűségről és kitartásról! Egy történet az első szerelmes vonzalom izgalmáról. Történet arról, hogyan oldhatja fel csapatnyi kamasz bátorsága és humora a felnőttvilág ostoba előítéleteit és bűnös rejtélyeit. Egy kalandos történet a nagy kerítésfestéstől az alvilági gyémántrablásig, amely gyerekkorunk kedvence volt, s amely gyermekeink kedvence lehet!

  MARK TWAIN regényei alapján, valamint JEFF NEWMAN befejezetlen zenés játékának felhasználásával
  Egy történet bandázó kölykökről, s rablóbandák gátlástalanságáról, a barátságról, a hűségről, a betyárbecsületről és a kitartásról! Egy történet az első szerelmes vonzalmak rajongó izgalmáról és fájdalmas kétségeiről. Történet arról, hogyan oldhatja fel csapatnyi kamasz bátorsága a felnőtt-világ ostoba előítéleteit bőrszínről és származásról. Történet a vakmerő kincsvadászatról és a kincsvadász bűnözők utáni nyomozásról. A klasszikus kaland, amely előrejelzi az előtte álló másfél évszázad ifjúsági irodalmának s a mai gyermekek eltűnésétől elkeseredett mindennapjainknak égető problémáit. Történet a kamaszkorról, a nagy kerítésfestéstől az alvilági gyémántrablásig, amely kamaszkorunk kedvence volt.

  Egy formabontó előadás, amely tárgyalás jellegű keretjátékával, mozaikszerűen idézi fel a regényes helyzeteket, mégpedig akként, hogy nézői közül kiválasztott esküdtek döntései szerint alakítja a színpadi cselekményt. Az előadás, amelyben a játék átcsap a rivaldán, amelyben a nézők is bekapcsolódnak a cselekmény alakításába, így alkotó részeseivé válnak a produkciónak. Előadás a közös játékról, s a játék alkotta közösségről. Egy előadás, amely nemcsak színpadra állítja az elkóborló, veszélybe sodródó fiatalok történetét, de igyekszik rákérdezni ennek – ma is tetten érhető - okaira. A mindennapi erőszak veszélyeinek megjelenítése mellett pedig, a társadalmi gondoskodás szükségességét is hangsúlyozza, szándéka szerint ekképpen irányítva rá a közfigyelmet az évente több ezrével eltűnő gyermekek megoldatlan társadalmi problémáira. Egy előadás, amely jótékony célt szolgál, s a társadalmi segítségnyújtás eszköze kíván lenni, miközben a zenés színház legmagasabb szakmai színvonalát tekinti kizárólagosan követhető mintának. Egy előadás, amelyben a három évtizede sikeres, több százas szériákban futó előadásokat (Hair, Grease) létrehozó GNM Színitanoda arra tesz kísérletet, hogy növendékeiből válogatott harmincfős tánc- és énekkarából, valamint a musical műfaj ismert és sikeres művészeiből álló társulatával egyedülállóan mozgalmas, látványos színpadi cselekménnyé formálja a klasszikus kalandokat. Egy előadás, amelynek szándéka az, hogy e klasszikus mű, zenés feldolgozásával, s a hozzá kapcsolódó rajz- és filmalkotó pályázatok műveivel szembesítsen gyermekeink veszélyeztetettségével, s a családi kötelék életmentő felelősségével, értékvédő erejével.

  Játsszunk együtt, játsszunk értük!

  Budapesten júniusban lesz látható az előadás a Stefánia Palota és Kulturális Központ színpadán.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!


  Főbb szerepekben:
  Nagy Anikó, Körtvélyessy Zsolt, Egyházi Géza, Andrádi Zsanett, Puskás Péter, Bozsó Péter, Gieler Csaba, Dér Heni, Borbély Richárd, Farkasházy Réka, Miklós Eponin.

  Koreográfus: Fincza Erika
  Rendező: Kovács Gábor Dénes  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2015.05.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: