Musicalinfo.hu - The Bodyguard, azaz Több, mint testőr musical Londonban!
 • The Bodyguard, azaz Több, mint testőr musical Londonban!

  A több mint testőr című filmet talán senkinek nem kell bemutatnunk. 1992-ben mutatták be Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével. A film és a dalok is óriási sikert arattak. A Több mint testőr filmzene albuma lett minden idők legkelendőbb filmzene albuma. Az Amerika Egyesült Államokban gyémánt lemez lett, hiszen több mint 17 millió példányban kelt el. Azonban a siker máshol sem maradt el, ugyanis világszerte, 42.000.000 példányban kelt el a CD.

  A mára már klasszikussá vált I Will Always Love You című dalból készült kislemez is óriási siker volt. A lemezből 12 millió példány fogyott el. Azonban nem ez volt az egyetlen dal, amiből készült kislemez. Összesen öt kislemez jelent meg, köztük a két Oscar-díjas dal az I Have Nothing és a Run to You.

  A film sikere kétségtelen, sőt az elmúlt években még egy remake lehetősége is szóba került. Az új verzióban a Whitney Houston által alakított karaktert a tervek szerint Rihanna alakította volna.

  Az óriási siker ellenére 20 év kellett ahhoz, hogy a filmből musical készüljön. A musical premierje, ahogyan azt már korábban is írtuk, 2012 őszén lesz Londonban. A film cselekményétől néhány ponton eltérő darab forgatókönyvét az amerikai Alex Dinelaris írta, a rendező The Sharrock.

  A musical bizonyára nagy érdeklődésre tart majd számot. Sajnos a film dalait éneklő csodálatos és felejthetetlen hangú Whitney Houston már nem lehet ott a premieren. Az énekesnő váratlan halála bizonyára a musicalre és annak várható sikerére is hatással lesz.
  Részlet a filmből:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.02.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: