Musicalinfo.hu - Szulák Andrea koncertje a Vigadóban - Jegyek itt!
 • Szulák Andrea koncertje a Vigadóban - Jegyek itt!

  2014. december 28.-án kerül megrendezésre Szulák Andrea és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertje a Pesti Vigadóban. Szulák Andrea EMeRTon díjas énekes, színész. Nevét és hangját egy ország ismeri. Együttműködése a Győri Filharmonikus Zenekarral tavaly kezdődött és az első találkozást egyből országos turné követte. A közös munka idei, utolsó koncertjét 2014. december 28-án este a Pesti Vigadóban tartják. Szulák Andrea a sikerekben gazdag és izgalmas évét egy igazán minőségi és exkluzív fellépéssel, egy ünnepi hangulatú koncerttel zárja.

  Az énekes-színésznő életének meghatározó állomásaihoz kötődő, számára fontos dalokat, be nem teljesült vagy éppen valóra vált álmait öltöztette nagyzenekari hangszerelésbe, amelyek között kedvenc szerepeiből éppúgy ízelítőt ad majd, mint francia sanzonokból, de pop-zenei különlegességekre is számítani lehet. Mindez persze az évszaknak és az ünnepnek megfelelő köntösbe bújtatva.

  Az ünnepi koncertre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a tél egyik legvarázslatosabb koncertje lesz a város szívében, a Pesti Vigadóban.
  Vezényel: Silló István  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.11.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: