Musicalinfo.hu - Bemutatókra készül a Madách Színház karácsonykor!
 • Bemutatókra készül a Madách Színház karácsonykor!

  Novemberben indult a SzínpadON, a Madách Színház online színháza. Nem a járványhelyzet miatti bezárások indokolták ezt kizárólag, hanem az a tapasztalatunk is, hogy a tavaszi hullám idején létrehozott és élőben közvetített előadásainkat Stockholmtól Sydney-ig sok országban, határon túli magyarlakta területeken és vidéken élők is nagy létszámban követték.

  A SzínpadON előadásait kifejezetten az online térre hozzuk létre, új bemutatókat tartunk. Nem korábbi előadásaink felvételeit tesszük közzé, hanem élőben közvetítjük új előadásainkat. Ez persze technikailag is új kihívást jelent a Madách Színháznak, hiszen a rendezés, a világítás, és a kameramozgások mind azt tartják szem előtt, hogy a néző végül élő színházi élményt kaphasson.

  Decemberben zenés előadások premierjére készülünk SzínpadON!

  December 26-án mutatjuk be első musical-előadásunkat, Az Operaház Fantomja főszereplőinek duettkoncertjét. Fonyó Barbara és Csengeri Attila a zeneirodalom egyik leghíresebb musicaljének slágerei mellett saját kedvenc dalaikat is elhozzák.

  December 27-én a Mamma Mia! főszereplői: Kováts Kriszta és Sasvári Sándor várja a nézőket. Az előadásokon a művészek a dalokhoz fűződő nagyon személyes, vicces vagy megható történeteiket is elmesélik.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.12.22.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: