Musicalinfo.hu - Színházak éjszakája 2014 - Jegyelővétel és jegyárak itt!
 • Színházak éjszakája 2014 - Jegyelővétel és jegyárak itt!

  2014-ben sem marad el a Színházak éjszakája, csak a korábbiaktól eltérően most nem az évad végén hanem az évad elején rendezik meg. A Színházak éjszakája idén 2014. szeptember 20-án kerül megrendezésre.

  A korábbi években a színház nyitja meg kapuit! Az előző években a Budapest Bábszínház, Budapesti Operett Színház, Centrál Színház. József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Katona József Színház, Kolibri Színház, Madách Színház, Örkény István Színház, Radnóti Miklós Színház, Szabad Tér Színház, Thália Színház, Új Színház és a Vígszínház is csatlakozott a kezdeményezéshez és számtalan koncerttel, kulisszajárással, beszélgetéssel, interaktív játékkal és koncerttel várták a közönséget.

  A 2014-es Színházak Éjszakájára már árulják a jegyeket! Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Elővételben (szeptember 1-ig) a jegyek a tavalyi áron érhetők el:
  gyermekjegy (10 éves korig) 100,- Ft
  diákjegy (10 éves kor felett, diákigazolvány birtokában) 1000,- Ft
  felnőtt jegy 1700,- Ft.

  Szeptember 2-től a jegyek 2014-es áron válthatók:
  gyermekjegy (10 éves korig) 150,- Ft
  diákjegy (10 éves kor felett, diákigazolvány birtokában) 1500,- Ft
  felnőtt jegy 2500,- Ft.

  A jegy szeptember másodikától váltható be karszalagra, bármelyik résztvevő színházban, vagy a SzínházPONTban (Szabadsajtó út 5).

  A megvásárolt belépőjegyen található vonalkóddal, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, idén is lehet helyeket foglalni az előadóhelyekk az előadásaira, melyek befogadóképessége korlátozott számú.

  A hagyományos rendezvényhelyszínek száma közel duplájára nőtt tavaly óta: 27 színház tartja nyitva kapuit ezen a kiemelt napon, éjszaka is:
  Átrium Film-Színház, Bárka Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, Dumaszínház, Játékszín, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, MU Színház, Nemzeti Színház, Magyar Állami Operaház, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon, Stúdió K Színház, Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház.

  Idei újdonság a programsorozat rendhagyó helyszíne is, a szeptember 2. és 20. között működő SzínházPONT, amely az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél lévő Szabadsajtó út 5. szám alatt található.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.08.06.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Vámpírok bálja musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  István a király rockopera
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: