Musicalinfo.hu - Ismerd meg Szinetár Dóra véleményét az új szerepéről!
 • Ismerd meg Szinetár Dóra véleményét az új szerepéről!

  A mizantróp 2013. január 24-től az Átrium Film-Színházban lesz látható. A Spirit Színház előadása vidéki vendégjátékok után Budapestre költözik. Január 24-től látható az Atrium Film - Színházban. A főbb szerepeket Szinetár Dóra, Makranczi Zalán, Perjés János, Szendi Szilvi, Jászberényi Gábor és Kolti Helga játsszák. Az előadás a Quimby zenekar dalaira épül, melyekhez Szabó Ádám harmonikán és Kutik Rezső gitáron szolgáltatja a zenét.

  Az előadás női főszereplője, Szinetár Dóra így vallott a munkáról: "Nem volt kötődésem, és emlékeim sem korábbi Mizantróp előadásokról. A "Katonás" előadásokból interneten fellelhető részleteket, képeket láttam, de azt kell mondjam, hogy a mi előadásunk tényleg annyira más lett, hogy szinte mindegy is, van-e előadásemlékem. Nem zavarna egyébként az sem, ha lenne, mert nem szokott befolyásolni, itt viszont annyira a nulláról indultunk, annyira belőlünk találódott ki, annyira benne vagyunk mi a saját életünkkel, vergődéseinkkel ezekben a karakterekben... Persze, beleírta ezeket Moliere is, igaz, nem mindig kerek mondatokban, de megtaláltuk benne magunkat. Eddig nem sok előadás volt belőle, de színész és dramaturg kollégák úgy fogalmaztak, hogy a mi előadásunkban az az érdekes és új, hogy a főhősök szerethetők. Mert valljuk be, Alceste-et és Célimene-t nem írta a szerző különösen szerethetőre, és ez a színpadon általában két ordítozó, egymást maró embert eredményez, a közönség pedig kissé megkönnyebbülve azzal távozik, hogy legalább rosszul jártak. Az, hogy szerethetők, azért fontos, mert a néző azt a fajta színházat szereti, és nézőként én is azt szeretem, ahol lehet valakinek drukkolni, ahol mehetünk valakivel."

  Az előadásra már árulják a jegyek! Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2013.01.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: