Musicalinfo.hu - Szinetár Dóra alapítványi nagykövet lesz 2012-ben!
 • Szinetár Dóra alapítványi nagykövet lesz 2012-ben!

  Az 1990 óta működő Dévény Anna Alapítvány legfőbb célja a Dévény Speciális manuális technika - Gimnasztikai Módszerrel (DSGM) történő gyógyítás és mozgás rehabilitáció. Az eredeti és egyedülálló módszer mintegy 80%-ban képes teljes gyógyulást, 15%-ban legalább javulást elérni szülési oxigénhiány miatt idegrendszeri károsodásban szenvedő csecsemőknél és különböző típusú mozgássérülési problémával küszködő gyerekeknél. Dévény Anna munkásságáért Prima Primissima díjat kapott, 2011-ben pedig beválasztották az ötven legbefolyásosabb magyar nő közé.

  Szinetár Dóra művésznő is támogatja az Alapítvány céljait és elfogadta a felkérést, amelynek értelmében 2012-től hivatalosan is az Alapítvány Nagyköveteként segíti a kisgyermekek gyógyulását.

  A Dévény Anna Alapítvány és a Művészetek összefogását szimbolizálja, hogy 2012. január 30-án, Szinetár Dóra művésznő – az Alapítvány Nagyköveteként - jelenlétével emeli majd, a "Ma este a holnapért" címmel a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő Jótékonysági Gálaest fényét. Az Est is egy eleme az Alapítvány "Adományozz és Ajándékozz" programjának, mely részét képezheti bármely vállalat CSR tevékenységének. A rendezvényre a legolcsóbb jegy 4500 forintba kerül.

  Az alapítvány munkájáról bővebben a www.deveny.hu oldalon olvashat.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Scavok
  Dátum: 2011.12.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: