Musicalinfo.hu - Bécsben az Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg musicalje!Jegyek itt
 • Bécsben az Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg musicalje!Jegyek itt

  2012. december 6-tól Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz látható német nyelven a Budapesti Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg című Disney előadása. Az előadás reklámozását már megkezdték, és a szórólapokon a darab két művésze Kékkovács Mara és Földes Tamás látható! Kerényi Miklós Gábor korábban már nyilatkozott arról, hogy a Szépség és a Szörnyeteg 2012-ben is turnézni fog német nyelvterületen. Nyilatkozatából megtudhattuk, hogy Bécsben is látható lesz a darab, de akkor még a pontos időpontokat nem árultak el. A bécsi Szépség és a Szörnyeteg előadásaira magyar irodán keresztül vásárolhatnak jegyet az érdeklődők! Jegyek itt!

  Az előadás pontos szereposztásáról még nincs infó, viszont érdemes megemlíteni, hogy korábban a német előadásban Peller Károlyt a Szörnyeteg szerepében is láthatta a közönség.
  Budapesten Gaston szerepében látható a Szépség és a Szörnyetegben! A Szépség és a Szörnyeteg folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Jegyek a budapesti előadásra kezelési költség nélkül vásárolhatóak ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.03.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: