Musicalinfo.hu - A Disney eslő meleg karaktere a Szépség és a Szörnyetegben!
 • A Disney eslő meleg karaktere a Szépség és a Szörnyetegben!

  A Disney-filmstúdió első meleg karaktere és első homoszexuális szerelmi jelenete lesz látható A Szépség és a Szörnyeteg című 1991-es animációs film élőszereplős változatában, amelyet március 23-tól vetítenek a magyar mozikban. Az amerikai musical rendezője, Bill Condon az Attitude című brit melegmagazinnak adott interjúban fedte fel néhány héttel a premier előtt, hogy a tündérmese figurái közül LeFou, Gaston (Luke Evans) kísérője és fegyverhordozója táplál gyengéd érzelmeket gazdája iránt, és próbál megküzdeni a szerelem és a csodálat között váltakozó érzelmeivel.

  A rendező szerint ez lesz az "első kizárólagosan meleg jelenet" a Disney-filmek történetében. A meleg karaktert Josh Gad amerikai színész olyan érzékenységgel alakítja, hogy "már ez önmagában megérte"- mondta Condon a BBC ismertetése szerint. A rendező szerint a homoszexuális karakter szerepeltetése mérföldkövet fog jelenteni a melegek láthatóságát illetően. A film tavaly közzétett trailerét 130 milliószor nézték meg 24 óra alatt. A produkcióban Emma Watson alakítja a fiatal lányt, aki beleszeret a sötét titkokat rejtegető szörnybe.

  A Szépség és a Szörnyeteg film alapját a hazánkban is látható musical adta. Az animációs filmhez képest a musical számos új dallal lett kiegészítve. A Szépség és a Szörnyeteget az Operettszínházban az évad végéig még biztosan láthatja a közönség. Jegyek már 1500 forinttól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.03.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: