Musicalinfo.hu - A Szépség és a Szörnyeteg 3D a mozikban!
 • A Szépség és a Szörnyeteg 3D a mozikban!

  A Walt Disney Animation Studios újra a vászonra varázsolja egyik legnagyobb klasszikusát, A Szépség és a szörnyeteget, Disney Digital 3D™-ben, ezzel bevezetve egy teljesen új generációt a Disney klasszikusok világába lenyűgöző 3D-s látványvilággal fűszerezve.

  A film az okos és káprázatosan szép fiatal lány, Belle történetét meséli el, akit kastélyában foglyul ejt egy félelmetes szörnyeteg. Kétségbeejtő helyzete ellenére Belle barátságot köt a kastély bűbájos személyzetével, az életre kelt tárgyak társaságával: a kis Csészikével, a teáskanna Kanna mamával, a gyertyatartóval és a faliórával. Mindeközben megtanulja, hogyan lásson át a Szörnyeteg elrettentő külsején, hogy felfedezze egy igazi herceg szívét és lelkét.

  Howard Ashman és Alan Menken által jegyzett felejthetetlen zenével és a lenyűgözően tehetség énekesekkel, a Szépség és a szörnyeteg volt az első animációs film, melyet a legjobb filmért járó Oscar-ra jelölt az Amerikai Filmakadémia.

  Érdekességek:
  A filmet hat Oscar-díjra jelölték, melyből az Alan Menken és Howard Ashman jegyezte dalért a Legjobb eredeti filmdalért járó Oscart nyerte el, és a Legjobb eredeti filmzenéért járó Oscart is, mely Menken nevéhez fűződik.

  A Szépség és a szörnyeteg volt az első olyan animáció, amely átlépte a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt bemutatásakor.

  Alan Menkent az Amerikai Filmakadémia tizenötször jelölte, ebből hétszer nyert. Howard Asham az 1991-es halálát megelőzően hat Oscar-jelölést kapott, melyből kétszer nyert.

  Három évvel a film megjelenése után, A Szépség és a szörnyeteget elkezdték játszani a Broadway-en. A musical a Palace Theatre-ben futott 1994 és 2007 között, 5464 előadással, így mindenidők nyolcadik legtovább futó darabja lett. Világszerte, eddig tizenhárom országban és 115 városban nyűgözte le közönségét.

  A Walt Disney Animation Studios egyik legnagyobb klasszikusa, a Szépség és a szörnyeteg visszatér a mozivászonra Disney Digital 3D™-ben, ezzel bemutatva Belle-t, a Szörnyeteget és a kastély bűbájos személyzetét, a teáskannát, a gyertyatartót és a faliórát egy teljesen új generációnak.

  Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft. A 3D premier 2012. február 16-án lesz.
  A film honlapja:
  http://forumhungary.hu/aszepsegesaszornyeteg/

  Játékunkban most páros jegyeket sorsoltunk ki, ami a Cinema City országos hálózatában (Budapest, Székesfehérvár, Debrecen, Győr, Pécs, Szeged) használható fel.
  A játék nyertesei: Szernicsekné Lipp Johanna, Kovács Kristóf, Vásáreczki Balázs, Halász Petra, Khéli Dávid, Palkovics Ferenc, Szalai Dóra, Berkovich Kata, Szőke Adrienn, Kecskésné Éva, Nagy Richárdné Berecz Ildikó, Bak Ferenc, Juhász Ágnes, Badenczki Csilla és Lele Boglárka.

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.02.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: