Musicalinfo.hu - Musicalt is bemutat a Szép Ernő Színház a 2013/2014-es évadban!
 • Musicalt is bemutat a Szép Ernő Színház a 2013/2014-es évadban!

  Öt premiert tervez az újpesti Szép Ernő Színház a 2013/2014-es évadra: Vörösmarty Mihály Csongor és Tünde című művét szeptemberben, Federico García Lorca Bernarda Alba háza című drámáját novemberben mutatják be.

  Decemberben a Jégkirálynő című musicalt, 2014. februárjában Brecht Koldusoperáját, áprilisban pedig Shakespeare Rómeó és Júlia című darabját viszik színre a teátrum művészei - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel. A Szép Ernő Színház nagy hangsúlyt fektet a magyar és külföldi irodalom népszerűsítésére, a színház megszerettetésére. Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szól a többi között a Csizmás kandúr, a Holle anyó, A vitéz szabólegény, az Ágacska és A két Lotti. Az idősebb diákok a kötelező irodalommal találkozhatnak a színházban, hiszen a játszóhely repertoárjában szerepel mások mellett A Pál utcai fiúk, a Légy jó mindhalálig, a Koldus és királyfi, valamint a Twist Oliver színpadi változata.

  A 13 éve működő színház repertoárján jelenleg 25 darab szerepel, az előadásokkal a társulat országszerte és határon túl járja az oktatási intézményeket, fesztiválokat, falu- és városnapokat, művelődési házakat, színházakat.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2013.09.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: