Musicalinfo.hu - Szentivánéji álom musical Baján - Jegyek és szereposztás hamarosan!
 • Szentivánéji álom musical Baján - Jegyek és szereposztás hamarosan!

  2015. augusztus 21-22.-én lesz látható Baján a Szentháromság téri szabadtéri színpadon a Szentivánéji álom musical.

  Döbbenetesen dallamos, ritmikus zene, szinte káprázatos koreográfia, igen látványos, szórakoztató és mégis gondolatiságra törekvő rendezés -igazi, XXI. századi előadás!
  A Szentivánéji álom tulajdonképpen egyetlen hatalmas nászéjszaka! Mesél a szerelemről, szenvedélyről, az akadályok legyőzéséről. Mindarról, ami férfit és nőt, fiatalt és időset, szelíd és erőszakos embert egyaránt foglalkoztat!

  A világ első worldmusicaljének alapja az ismert Shakespeare-mű, mely a klasszikus mitológia, a néphit, a vallás, a polgári gondolkodás és lényegében az érlelődő új filozófia elemeit forrasztja egységbe egy naivul groteszk tündérjátékban. A darab színhelye az álmok és szerelmek erdeje és benne a tisztás: a földi emberek és a láthatatlan szellemvilág mágikus találkozóhelye. Egy dúsgazdag szállítmányozó, a "Nagy Taligás" lányának, Hermiának és Demetrius-nak, a rendőrfőnök egyetlen fiának kellene egybekelnie Szent Iván bűvös éjjelének másnapján... Ám ennek ellentmond a valódi szerelem ,ráadásul feltűnnek a nép számára láthatatlan tündérek is, az éppen feleségével, Titániával civódó Oberon és az örökmozgó Puck, aki persze mindent összekavar...

  Tüzek lobognak, virágok lángolnak, a " Hold sír és zenél ", és a repülő botok, esküvői fazekak, szamárfejek árnyékában igencsak mai a történet! Bűvös szer hull emberek és tündérek szemébe, és csak a félreértések szórakoztató őrülete végén terel össze Puck minden szerelmest egy hatalmas körbe, hogy kibogozzák az összegabalyodott szálakat..
  Valóságos, nagyon mai emberi érzelmek között furcsa találkozások a földöntúlival…. Ezek azok a történetek, amelyek ma szinte mindenkit érdekelnek… írja a Csodálatos Baja portál a 2015-ös nyári programról.

  Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Az bajai Szentivánéji álom szereposztását még nem hozták nyilvánosságra. Ha nem akartok lemaradni a szereposztásról és az előadással kapcsolatos részletekről, akkor csatlakozzatok Facebook eseményünkhöz ide kattintva .  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.02.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: