Musicalinfo.hu - Szegény Dzsoni és Árnika bábmusical a Raktár Színházban - Jegyek itt!
 • Szegény Dzsoni és Árnika bábmusical a Raktár Színházban - Jegyek itt!

  A Női Rendezők Tavasza című programsorozat keretében mutatják be a Lázár Ervin meséje nyomán készült Szegény Dzsoni és Árnika című előadást, amely egy vándorútra kelő szerelmespár történetét meséli el Szirtes Edina Mókus semmivel sem összetéveszthető, szívet melengető, világzenei dallamaival és a slam poetry világából érkező Závada Péter játékos dalszövegeivel.

  Az új magyar ősbemutatót a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakos hallgatója, Szenteczki Zita rendezi diplomamunkaként, felvonultatva benne többféle bábtechnikát a klasszikus kesztyűs bábtól az óriás maszkig. A különleges produkcióban Gubik Petra, Kocsis Dénes és Papadimitriu Athina mellett Ottlik Ádám, Angler Balázs és Kovács Domokos e. h. is látható.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, de a kacsakirály és kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából kiderül az is, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes. Aki nem hiszi, járjon utána a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.02.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: