Musicalinfo.hu - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022 - Ti mit néznétek meg? • Szegedi Szabadtéri Játékok 2022 - Ti mit néznétek meg?

  Szegeden olyan ikonikus darabokat láthatott már a közönség mint a Rómeó és Júlia musical, az István, a király, a Jézus Krisztus Szupersztár, Elisabeth, Valahol Európában, Mamma Mia és a Queen musical a We Will Rock you. A közönség évről évre újabb világsikereket láthat Szegeden és nem egyszer a hazai premier helyszínéül is a Dóm tér szolgált.

  2013-ban még szavazást is indítottak Szegeden, hogy a Wicked musical, a Pókember musical, a Dirty Dancing musical, Kleopátra vagy az Elfújta a szél musicalt szeretné látni a közönség?! 2019-ben Leonardo da Vinci vagy Salvador Dail, esetleg a Tilipános Fanfan musical és a Titanic musical bemutatása merült fel, végül a Titanic győzött! A 2020-as szavazásban újra listára került a Kelopátra, a Cyrano musical valamint a Rómeó és Júlia musical és a Jézus Krisztus Szupersztár!

  A még bemutatásra váró musicalek mellett a budapesti repertoárban is vannak még olyan gyöngyszemek, amik nem hagyták el a várost és amiknek a szabadtéri helyszín extra varázst adhatna.

  Ilyen például a Rebecca, a Vámpírok bálja musical, A Pál utcai fiúk musical és még sorolhatnánk párat, de új bemutatóként a Notre Dame de Paris musicalnek vagy a Rudolfot jegyző Frank Wildhorn Drakula musicaljének is tökéletes helyszín lenne a szegedi Dóm tér!

  Ti melyik musicalt vinnétek el Szegedre? Illetve melyik musical magyar premierjét tennétek Szegedre?
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.09.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: