Szabadakarat - bemutató Petőfi és Szendrey Júlia szerelméről az Erkel Színházban - Jegyek itt!

2023.09.01 kovacsad

Szabadakarat - bemutató Petőfi és Szendrey Júlia szerelméről az Erkel Színházban - Jegyek itt!

Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelméről készül bemutató! A szabadakarat>>>> 2023. október 21-22-én az Erkel színházban debütál. Jegyek és szereplők lentebb!

A reformkor első „celeb párja”, Petőfi Sándor x Szendrey Júlia különc szokásait, egymásnak jutott két évük felfokozott érzelemvilágát, a véleményformáló szerepük jelentőségét húzza meg tengelyül és mesél köré egy térben és időben is szabadon mozgó, koncerthangulatú történetet a hamarosan színpadra kerülő szabadakarat>>>> című előadás 2023. október 21-22-én. A csak néhány napra tervezett „pop-up produkció” bemutatója lesz a fővárosi Erkel Színházban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A főszerepben – mások mellett – Schoblocher Barbarával, Ember Márkkal, AKC Misivel és Filoval,Kiss Péter Balázzsal, Mertz Tiborral, Ruzsik Katával, Száraz Dénessel és a Tellabor Társulattal találkozhat a közönség. Az író-rendező Almási-Tóth András, a zenei producer Bella Máté, dalok szövegét Hujber Szabolcs  jegyzi. Az előadás producere a Játékkészítő és az Álomutazó musicalek producere, Illés Gabriella. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024