Musicalinfo.hu - Street Beat Alternatív Tánc-és Musical Gála Budapesten! Jegyek itt!
 • Street Beat Alternatív Tánc-és Musical Gála Budapesten! Jegyek itt!

  "A STREET BEAT című előadást azért hoztuk létre, mert egy olyan, formabontó, fiatalos performanszt akartunk, amely pozitív gondolatiságával és sodró erejével képes hidakat emelni a generációs szakadékok fölé. Hiszem, hogy őszinte és meglehetősen kétségbeesett "hangjával", a legkülönbözőbb társadalmi rétegek között is tud kommunikációs csatornát létesíteni!" - nyilatkozta Balogh-Barta Viktória a Street Beat rendezője.

  A Street Beat hazánk egyetlen hip hop szervezete, a Hip Hop International Hungary és a Budapesti Operettszínház által kezdeményezett példátlan összefogás eredménye, a magyar hip hop kultúra jegyében. Ebben az egyetlen alkalommal bemutatandó előadásban meghatározó és eddig nem látott módon követhetjük figyelemmel a különböző hip hop csapatok elmúlt évei ragyogó munkásságának kiváló eredményeit. Most végre nem egy verseny keretén belül, egymás "ellenfeleiként" szerepelhetnek, hanem a szeretet, a tisztelet, egymás elfogadása és a közösség támogatása mutatkozhat meg produkcióikban.

  A show különlegességét szolgálja az is, hogy a színház néhány fiatal énekese - Peller Anna, Nádasi Veronika, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Brasch Bence, Szabó Dávid - óriási lelkesedéssel csatlakozott e gálához, így őket is egy új, egy eddig nem igazán látott oldalukról is megismerheti a közönség.

  A cél közös, és ez nem más, mint elkápráztatni és szórakoztatni azokat az embereket, akik már régóta várják ezt az áttörést, és azokat is, akik álmaikban sem gondolták volna, hogy ennyi tehetséges táncos, koreográfus és pedagógus él, dolgozik és alkot e modern kultúra jegyében, hazánkban is. Ezen a napon az "utca szíve" ünneplőbe öltözik...

  Jegyárak:
  2000Ft, 2500Ft, 3000Ft
  Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.02.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: