Musicalinfo.hu - Sasi majdnem 61 - Sasvári Sándor koncert a MOM-ban - Jegyek itt!
 • Sasi majdnem 61 - Sasvári Sándor koncert a MOM-ban - Jegyek itt!

  Sasvári Sándort nem kell bemutatni, hiszen az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már vele valahol: színész, énekes, lovas és büszke családapa. Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismeretebb musicalekből, világslágerekből, és saját dalaiból.

  Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean-t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta. Főszerepben nem volt hiány pályfutása alatt. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta el Az Operaház Fantomja címszerepét. Csupa telt házas előadásban játszik. Szerepei többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, Anna Karenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Valamint szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elizabeth, Sztárcsinálók musicalekben, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem.
  Sasi Majdnem 61 címmel Sasvári Sándor koncert lesz 2018. szeptember 28-án a MOM Kulturális Központban.

  Jegyvásárlás és jegyárak itt!

  Igazán színes estére számíthatnak a nézők, hiszen az este főszereplőjét zenészként is láthatja a közönség, hiszen Sasvári Sándor nem csak énekel, hanem 4 hangszeren játszik is. Ezen a koncerten vendégei Sasvári Léna, Singh Viki és Makrai Pál lesznek. Ünnepeljük együtt Sasi majdnem 61 évét!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.07.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: