Musicalinfo.hu - Fontos információ a Rómeó és Júlia közönségtalálkozója kapcsán!
 • Fontos információ a Rómeó és Júlia közönségtalálkozója kapcsán!

  A párizsi bemutató hatalmas sikerét követően a Budapesti Operettszínház 2004-ben mutatta be a musical magyarországi változatát KERO® rendezésében. Az előadás azonnal óriási siker lett.

  A musical CD-je 2006-ban platinalemez lett, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégszerepelt produkcióról a monumentális díszletek között, káprázatos jelmezekkel, 200 táncossal és statisztával, s színházunk sztárjaival DVD felvétel is készült.
  A Shakespeare színműve alapján készült mű története mindenki számára ismerős.

  Gérard Presgurvic, a zeneszerző és egyben szövegíró, így nyilatkozott az alkotásról: "A Rómeó a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hiszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság. Mindezen túl arra törekszem, hogy a Rómeó és Júlia ürügyén sok-sok új és aktuális érzést fedezzek fel magamban."

  2004. január 23-án volt a budapesti premier és a musical jelenleg is telt házak előtt fut a Pesti Broadway-n. Az előadást több tízezer néző látta már, szerepelt a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán, a Pécsi Expo Centerben, valamint a Debreceni Főnix Csarnokban, ahol idén február 22-én ismét megtekinthető lesz majd. A debreceni előadásról ide kattintva olvashat bővebben!10 év nem mindennapi jubileum egy előadás életében, a méltó ünneplésről pedig a teátrum gondoskodik majd január 24-én.

  Január 15-én pedig rendhagyó közönségtalálkozóval várják az érdeklődőket. Ahogy erről korábban már írtunk.

  A színház egy meglepetéssel készül, valamint egy hasznos, de igen fontos információt tett közzé a közönségtalálkozó kapcsán:

  "Ezúton hívjuk fel a 10 éves a Rómeó és Júlia közönségtalálkozóra (január 15., 15 óra) érkezők figyelmét, hogy kapunyitás 14:15-kor várható, helyfoglalás érkezési sorrendben történik - de csak annyi embert engedhetünk be, amennyit nézőtéri kapacitásunk enged. Kérjük türelmüket és megértésüket!
  Különleges akció vendégeink számára - 2 előadásos bérlet, még a jegyelővétel előtt, mely érvényes a Viktória februári előadására, valamint Serbán Attila-Feke Pál/Dolhai Attila/Janza Kata-Szabó P. Szilveszter márciusi talk show-jára!"


  A világirodalom talán legromantikusabb és egyben legtragikusabb történetéből szőtt musical szereplői többször cserélődtek, de az alapcsapatból ma is sokan játsszák karakterüket - hatalmas sikerrel. Gérard Presgurvic zeneszerző nevéhez az Operettszínház életében pedig már nem csak a Rómeó és Júlia köthető. A Scarlett O'Hara legendás történetéből született Elfújta a szél, a Világsikerek útján évad legjobban várt musicalje, mely december 13-tól látható, szintén a francia mester remekműve. Az Elfújta a szél musicalről további információk ide kattintva!

  A Rómeó és Júlia jubileumi előadására már nincsenek jegyek, de a musical továbbra is látható a színházban. Az előadásokra ide kattintva lehet jegyet vásárolni!További jegyek ide kattintva!


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.01.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: