Musicalinfo.hu - A 15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában 2019-ben! Jegyek itt!
 • A 15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában 2019-ben! Jegyek itt!

  2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről. Ha beállítod a Megjelenítés elsőként gombot akkor biztos nem maradsz le semmiről. Ide kattintva videón látható hogyan állítható ez be!

  A musical szereposztásáról folyamatosan írunk. Ez a cikk is folyamatosan frissül majd!
  A három örömben és bánatban osztozó, sírig hűséges jó barát azaz Rómeó, Mercutio és Benvolio alakját
  Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté alakítja majd az Arénában. Mészáros Árpád Zsolt is szerepel az előadásban. Hogy milyen szerepben? Hamarosan kiderül!

  Az előadásról a darab rendezője így írt a Facebook oldalán:
  "Rómeó és Júlia az Arénában!

  Hát érdemes volt! Fojtogat a sírás. Érdemes volt küzdeni, harcolni, a nyilvánosság elé lépni, vállalni sok-sok kockázatot! Megérte! Megvannak a szerződések, minden egyértelmű és világos: A darab bemutatásának 15. évét ünneplő előadás 2019. szeptember 14.-én lesz az Arénában, hogy egy igazán ütős, sztárokban és ifjú tehetségekben gazdag szereposztással újra győzzön a Rómeó…

  Aki eljön, különleges előadásra számíthat! Részint a szokásos produkció,– részint egy csomó meglepetés, kreatív játék részesei lehetnek nézőink. Az Arénában olyan kihívás rendezni, ami nekem valódi, testhezálló feladat! Élni a nagy tér lehetőségével, és olyan előadást produkálni, ami ezek között a körülmények között ad fokozott élményt!

  Élő zenekar, közel száz statiszta, és a játszók között szemtelenül fiatal, de igen jó nevű Rómeó, Júlia, és Mercutió! Népszerű, sokat bizonyított művészek Lőrincz barát, Montaguné, a Város hercege, Benvolio vagy akár az idős Capulet szerepében. Igazi szenzáció a névsorban Capuletné és a Dada valamint a szerep korához illően fiatal nagyon erőteljes Paris és Tybalt.
  Nem nagyon akartam, hogy bárki a bemutatón való szerepét alakítsa, hiszen az elteltév 15 év senkin sem ment végig nyomtalan. Így aztán hihetetlenül izgalmas, aktuális szereposztás született, azt hiszem ma 2019-ben ennél meggyőzőbb csapat aligha képzelhető el!

  Fontos nekem ez az előadás- fontos, hiszen életem egyik része. Éppen ezért számomra nem kérdés, hogy nagyon jó, nagyon eredeti produkció lesz –természetesen a régi alapján. Éppen ezért hosszas birkózás után egy 5500 fős, szinte emberszabású nézőteret választottunk, hogy az előadás a lehető legjobban érvényesülhessen."


  Az előadásra már árulják a jegyeket! Jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.04.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: