Musicalinfo.hu - Robin Hood musical Szegeden! NYERJ 2 JEGYET!
 • Robin Hood musical Szegeden! NYERJ 2 JEGYET!

  Az előadáson feldolgozott legenda méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, a hűség, az igazság keresése, a szabadságvágy, melyek mindenkor, minden időben érvényesek.

  A romantikus történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. Az élő zenekarral játszott musicalben megtalálhatóak éppúgy megtalálhatóak az intim lírai jelenetek, mint a látványos tömeg- és táncképek, és természetesen nem maradhatnak el a kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójelenetek sem.

  Mindezek, valamint a szerzőpáros (Szomor György és Miklós Tibor), a rendező és a szereplőgárda eddigi munkái biztosítékok a közönség számára a könnyed, de tartalmas szórakozására. A musicalt az országos turné keretein belül az ország legnagyobb játszóhelyein láthatjuk majd. Többek között Szegeden is látható lesz a Robin Hood musical 2017. november 4-én Szegeden a Szegedi Városi Sportcsarnokban.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A felejthetetlen élményről olyan nagy nevek gondoskodnak, mint a műsorvezetőként is dolgos Kovács Áron, az ország egyik legkedveltebb mulattatója Hajdú Steve, az X-faktorból és számos musicalből ismert Vastag Tamás, a Budapesti Operettszínház ünnepelt tehetsége Gubik Petra, és a színészként és musicalszínészként is népszerű Gesztesi Károly valamint az igazgatóként és színészként is sikeres Forgács Péter.

  JÁTÉK!
  Kissné Tolnai Ágnes, Kálmánné Sziliczai Mariann, Nagyné Éva

  További játékok a JÁTÉK menüpontban.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.10.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: