Musicalinfo.hu - 2022-ben újra Bécsben lesz látható a Rebecca musical! • 2022-ben újra Bécsben lesz látható a Rebecca musical!

  A Rebecca musical ősbemutatója 2006. szeptember 28-án volt Bécsben. A premier után Japánban is bemutatták, ahogy Európában is számtalan helyen bemutatásra került az elmúlt 14 évben. Így többek között Svájcban, Németországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Csehországban és természetesen Budapesten is bemutatták a musicalt.
  Sőt úgy tűnt, hogy Amerikát is meghódítja a musical, de sajnos ez a terv azóta még nem valósult meg.

  A musical 2022-ben pedig újra visszatér az ősbemutató helyszínére. 2022. szeptember 22-én a Raimund Theater színpadán újra látható lesz a musical. Legalábbis a minap kiírt casting leírás alapján.

  A castingra már lehet jelentkezni. A német nyelvű leírás elérhető a színház honlapján ide kattintva!

  Reméljük, hogy az új előadás is olyan látványos és sikeres lesz, mint a korábbi. A sikert mi sem mutatja jobban, hogy Susan Rigvava-Dumas még a MusicalPlusz sztárvendége is volt. Két alkalommal is hallhatta a budapesti közönség a Mrs. Danvers nagy dalát az eredeti szereposztásban és a CD-n is szereplő Susan előadásában.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.10.06.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: