Musicalinfo.hu - Presser Gábor önálló koncertje az Óbudai Kulturális Központban! Jegyek
 • Presser Gábor önálló koncertje az Óbudai Kulturális Központban! Jegyek

  Presser Gábor Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas zeneszerző, zongorista, énekes közel félévszázada a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. Nevéhez nem csak nagy slágerek, hanem még ma is sikerrel futó színházi produkciók köthetők. Olyan klasszikus musicaleket írt mint a Padlás, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Szent István körút 14 vagy a Túl a Maszat-hegyen. Sőt ő énekelte a Sose halunk meg című film betétdalát is, amely alap pillére volt a Sose halunk meg című musicalnek is.

  „Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét írni, de balettet is, de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Én magamat csak egy zeneszerzőnek tartom, aki néha elénekli a dalait.”- vallja magáról szerényen.

  2012. április 28-án az Óbudai Kulturális Központban ad koncertet. Ezen a koncerten hosszú zenei pályafutásána majd minden fejezetéből felidéz valamit.

  A koncertre már majdnem minden jegy elfogyott, így ha nem akarsz lemaradni vedd meg jegyeidet most! Online jegyvásárláshoz kattints ide!

  Akinek nem jut jegy, annak érdekes lehet még Presser Gábor és Falusi Mariann közös koncertje a MÜPA-ban. Részletek itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.03.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: