Musicalinfo.hu - Jegyek az Operettszínház új premierjére és a 2012-es műsorra!
 • Jegyek az Operettszínház új premierjére és a 2012-es műsorra!

  Már árulják a Budapesti Operettszínház januári és februári jegyeit. Az év első két hónapjában idei premierek, a Miss Saigon, a Cigányszerelem, s következő bemutató, A kaukázusi krétakör is megtekinthető, no és ismét - ebben az évadban először - látható a világ első és egyetlen worldmusicalje, a Szentivánéji álom, Zerkovitz Béla Csókos asszonya, no és raktárszínházi siker-operett, a Bál a Savoyban.

  Persze a szezonban már korábban látható előadások is szerepelnek műsoron: A Csárdáskirálynő, a Madame Pompadour, a fiatal tehetségekkel megújult Rómeó és Júlia, a Rebecca, a Mágnás Miska, a Szép nyári nap, a Lili bárónő, a Koldusopera, a Menyasszonytánc, a kéthónapos németországi turnéról hazaérkező A Szépség és a Szörnyeteg, az Abigél, a Musicalmesék, az Erdei kalamajka, a Jövőre, Veled, Itt! és a Tavaszébredés.

  Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám. Ugye ismerős dalok. A Marica grófnő dalai. A híres operett premierje februárban lesz. Olyan remek művészek szólaltatják meg e sikerszámokat, mint Bordás Barbara, Fischl Mónika, Kalocsai Zsuzsa, Boncsér Gergely, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Szabó Dávid, Dancs Annamari, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, Földes Tamás, Jantyik Csaba, Faragó András és Dézsy Szabó Gábor. A rendező ezúttal is: KERO®. Premier: 2012. február 17-18.

  Ne maradjon le a jegyekről! Vegye meg jegyeit KEZELÉSI KÖLTSÉG NÉLKÜL ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.11.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: