Musicalinfo.hu - Pozsonyi Piknik 2013 - Musical programok is várják a nézőket!
 • Pozsonyi Piknik 2013 - Musical programok is várják a nézőket!

  Augusztus 31-én, az V. Pozsonyi Pikniken a Madách Színház is részt vesz az alábbi programmal:
  A Szent István parki nagyszínpadon
  14.30-15.00 óra között az Én, József Attila című musicalből hallhatnak részleteket Gallusz Nikolett, Posta Victor és Wégner Judit előadásában.

  A Színházak utcájában (Radnóti Miklós utca)
  12.00-17.00 óra között a színház művészeit rendhagyó helyzetekben láthatják viszont.
  13.00-14.00 óra Gálvölgyi János paleo táplálkozási tanácsokat ad, Benedek Miklós pedig elárulja, hogyan lesz valakiből egy világbajnok vízipólós papája.
  14.00-15.00 óra: Tóth Enikő várja azon ételek receptjeit, amelyek még számára sem jelentenek kihívást, Szente Vajk pedig mindenkinek, aki jegyet vált egyik előadására, személyre szóló verset ír a helyszínen.
  15.00-16.00 óra: Gallusz Nikolett praktikus tanácsokkal szolgál a nagyvárosi kisállattartással kapcsolatban, Dunai Tamás pedig mindazoknak, akik helyesen tippelik meg unokája keresztnevét, klarinéton húzza el a nótáját.

  Ugyanitt a Színházak utcájában
  12.00-16.00 óra között autentikus Macskák maszkot festenek minden kedves jelentkező arcára.

  A Budapesti Operettszínház is részt vesz 2013. augusztus 31-én Jászai Mari tér és a Szent István park között megrendezésre kerül a Pozsonyi Pikniken két fellépéssel várja a közönséget a Budapesti Operettszínház.

  15:30-kor a Rómeó, Júlia és Mercutio egy szép nyári napon – musical blokk lesz látható Vágó Zsuzsival, Szabó Dáviddal és Kocsis Dénessel a Szent István parki színpadon, 20:00-kor pedig a legnagyobb operett-slágereket hallhatja a közönség a Jászai Mari téri színpadon Bordás Barbarával, Oszvald Marikával, Boncsér Gergellyel és Peller Károllyal

  A József Attila Színház
  is készül musical blokkal, ami a Budapesti Operettszínház műsora után következik. Fellép Détár Enikő, Pataki Szilvia, Blazsovszky Ákos, Ömböli Pál és Fila Balázs.

  A teljes és részletes program ide kattintva érhető el!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.08.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: