Musicalinfo.hu - Polyák Lilla exkluzív koncert!
 • Polyák Lilla exkluzív koncert!

  Polyák Lilla a Madách Színház és az Operettszínház ünnepelt művésznője számos musical főszerepében látható. Láthattuk már a József és a színes szélesvásznú álomkabát, az Anna Karenina és a Mary Poppins musical főszerepeiben is. Azonban színészi karrierje mellett jelentős énekesi múlttal is rendelkezik. Idén már többedik alkalommal láthatta őt a közönség az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőiben is, hiszen számos saját dala is készült. Első szóló dala hónapokig a rádiók kedvence volt és még ma is hallható a rádióban.

  A koncerten elhangzanak Polyák Lilla legnépszerűbb dalai, így az Itt és most, illetve a Karcolás, de olyan slágerek is felcsendülnek majd, mint a Rolling In The Deep vagy a Love Song.

  2014. október 10-én a számára már jól ismert Madách Színházban ad koncertet. Polyák Lilla exkluzív koncertjére már elkezdték értékesíteni a jegyeket is! Jegyek a www.e-jegyiroda.hu oldalon!

  A koncert sztárvendégei: Rakonczai Viktor és Rácz Gergő

  Játékunk véget ért! Nyertesünk ezúttal Pintér István volt! Gratulálunk a 2 jegyhez!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.07.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: