Musicalinfo.hu - Péntek 13 az Operettszínházban!
 • Péntek 13 az Operettszínházban!

  A francia musicaleké lesz péntek 13 idén a Budapesti Operettszínházban. 2013. szeptember 13-án azaz péntek 13-án a legsikeresebb musicaljével, a Bajáról haza érkezett Rómeó és Júlia musicallel indul a Budapesti Operettszínház 2013/2014-es évada. Az új évadban hat új bemutató várja a közönséget a színház és ezek közül egyet szintén péntek 13-án mutatnak be. Ugyanis 2013. december 13-án pénteken kerül bemutatásra Budapesten is Gerard Presgurvic francia zeneszerző musicalje, az Elfújta a szél musical.

  Persze az új évadban nem csak a musical szerelmeseit várják új bemutatóval, hiszen számos operett bemutató is vár ránk. Az első bemutató egy felújítás lesz, hiszen a korábban a Tháliában játszott Csókos asszony megújulva kerül színpadra 2013. október 11-én Huszti Péter, Bordás Barbara, Dancs Annamari, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Anna, Faragó András, Jantyik Csaba főszereplésével. (Jegyek itt!)

  Az évad a Csókos asszony után is egy operettel folytatódik. Szabó P. Szilveszter rendezi a legendás Régi nyár című operettet amit 2013. november 15.-én mutatnak be a Raktár Színházban. A főszerepekben Kalocsai Zsuzsa, Oszvald Marika, Faragó András, Szendy Szilvi láthatóak.

  Az évadban a második nagyszinpadi bemutató a Szegeden és Sopronban már óriási sikert aratott Elfújta a szél musical lesz. A Rómeó és Júlia musical szerzőjének új musicaljében új szereplők is debütálnak, többek között Kádár Szabolcs is, aki Facebook oldalán ájékoztatta a hírről a rajongóit. A musicalt eddig Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szomor György, Bíró Eszter, Nádasi Veronika, Brasch Bence, Veréb Tamás, Csengeri Ottília, Petridisz Hrisztosz, Szerényi László, Pirgel Dávid, Pálfalvy Attila szereplésével láthatta a közönség. A kőszínházi premier pár változtatással lesz látható, hiszen a szabadtérre tervezett produkció most egy kisebb színpadra kerül át. Az Elfújta a szél musical kőszínházi premierje 2013. december 13-án.

  2014 februárjában Verebes István rendezésében Kálmán Imre A cirkuszhercegnő operettje kerül bemutatásra. Fischl Mónika, Bordás Barbara, Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Szabó Dávid, Peller Károly mellett az Operettszínházban ismét színpadra lép Stohl András is, akit a szegedi közönség már ismerhet operett és rockopera alakításaiból, de láthattuk őt már a Tenkes kapitánya musicalben is.

  Márciusban a színház új játszóhelyén az Átrium Film-színházban debütál Somogyi Szilárd rendezésében az Amerikai komédia. Az Operettszínház három sztárja (Brasch Bence, Dolhai Attila, Janza Kata) mellett a Megasztár zsűrijéből is jól ismert Falusi Mariann is színpadra lép.

  Az évad utolsó premierje egy koprodukciós előadás lesz a Kolozsvári Magyar Operával. 2014. május 16-án Boncsér Gergely, Vadász Zsolt, Frankó Tünde, Lukács Anita, Kerényi Miklós Máté, Kádár Szabolcs, Dancs Annamari főszereplésével debütál Léhár Ferenc A mosoly országa című operettje.

  Igazán izgalmas évadnak nézünk elébe, ráadásul továbbra is látható lesz a Ghosttal együtt 21 repertoár-előadás: A Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Miss Saigon, a Mágnás Miska, a Veled, Uram!, a Viktória, a Menyasszonytánc, az Elisabeth, az Ördögölő Józsiás, a Rómeó és Júlia, az Oszi Boszi, a repülő nagyanyó, a Rebecca, a Musicalmesék, a Szép nyári nap, az Abigél, a Lili bárónő, a Tavaszébredés, az Erdei kalamajka, A kaukázusi krétakör és a Jövőre, Veled, Itt!

  A Budapesti Operettszínház előadásaira már árulják a jegyeket is! Online jegyvásárlsához kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2013.09.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: