Musicalinfo.hu - Peller Anna a Rómeó és Júlia musicalben! Jegyek itt!
 • Peller Anna a Rómeó és Júlia musicalben! Jegyek itt!

  FRISSÍTVE: 2012. november 21. KORÁBBAN DEBÜTÁL PELLER ANNA!

  A 2004. január 23-án mutatta be a Budapesti Operettszínház hazánkban az azóta is óriási sikerrel játszott Rómeó és Júlia musicalt. Az előadás azonnal a nézők nagy kedvencévé vált. A musicalben szereplő dalok felkerültek a rádiók slágerlistáira és a belőlük megjelent CD 2006-ban platinalemez lett.

  A novemberben 500. előadásához érkező darabot a mai napig telt ház előtt játsszák. A bemutató óta több új beállót köszönthetett a közönség a musicalben. Legutóbb az operettek kiváló primadonnája Kalocsai Zsuzsa és a különleges hangszínű színésznő Kapócs Zsóka debütált nagy sikerrel az előadásban.

  Hamarosan a musicalekből és operettekből is jól ismert Peller Annát láthatja a közönség színpadra lépni Capuletné szerepében. Azok a színházbarátok, akik részt vettek a Pesti Broadway fesztiválon kaptak egy kis ízelítőt Annától a szerepből, ugyanis Fejes Szandrával párban énekelte a musical egyik legkedveltebb dalát a Gyűlöletet.

  Peller Anna a Rómeó és Júlia musicalben kapott új szerepében az előzőleg meghirdetett időpontnál korábban, már 2012. november 28-án debütál - árulta el Lencsó Rita a Budapesti Operettszínház sajtófőnöke.

  Addig azonban még más izgalmak is várnak Peller Annára, hiszen nem ez lesz az első új beállása ebben az évadban. 2012. október 30-án Vágó Bernadettel és Homonnay Zsolttal együtt debütál a Rebecca musicalben.

  A november 29-i 500. előadásra valamint Pelle Anna első előadására (november 28.) ide kattintva kezelési költség nélkül vásárolhat jegyeket! További jegyek a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon vásárolhatóak! A két oldal jegykínálata eltérő!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: szparajdi
  Dátum: 2012.11.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: