Musicalinfo.hu - Passio XXI: Alföldi Róbert rendezése 2017-ben az Arénában! Jegyek itt!
 • Passio XXI: Alföldi Róbert rendezése 2017-ben az Arénában! Jegyek itt!

  A PASSIO XXI modern, zenés passiójáték 2017. április 9-én kerül bemutatásra Budapesten a Papp László Sportarénában. Székely Csaba (A Bányavidék drámatrilógia szerzője) a bibliai történetet napjainkba helyező, erre az alkalomra írott drámáját egyetlen napon láthatja a közönség a Budapest Sportaréna egyedi módon kialakított színpadán.

  Az előadást a legutóbbi arénás István, a király előadás rendezője Alföldi Róbert rendezi majd. A nagyzenekari kísérettel, 150 táncos és énekes közreműködésével bemutatásra kerülő előadásban előadásban színpadra lép egykori Alföldi Róbert egykori X-faktoros mentortársa Tóth Gabi valamint régi barátja Stohl András, az István a királyban nagy sikert aratott Feke Pál, a fiatal tehetség Szabó Kimmel Tamás és a Vígszínház elismert művésze Papai Erika is. Székely Csaba előadását Menczel Róbert díszleteivel és Tihanyi Ildikó jelmezeivel láthatja a közönség.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  Az előadásokra 2016. karácsonyáig KEDVEZMÉNYES áron vásárolhatnak jegyet az érdeklpdők!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2016.10.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: