Musicalinfo.hu - Párizsi randevú - Debütált az első dinner show Magyarországon!
 • Párizsi randevú - Debütált az első dinner show Magyarországon!

  Látványos akrobatamutatványok, csillogó ruhakollekciók, ismerős dallamok és ínycsiklandozó ételek: péntek este bemutatkozott vadonatúj showműsorunk a Kálmán Imre Teátrumban. A páratlanul látványos és szórakoztató Párizsi randevú dinner show belopta magát a nézők szívébe. A magyarországi közönség először találkozhatott a színház, a gasztronómia és az artistavilág újszerű ötvözetével.

  Az egykori Moulin Rouge épülete újra megtelik élettel, az artisták és előadóművészek parádés műsorral várják a közönséget. Az egyedülálló produkció rendezője a Kossuth-díjas Richter József cirkuszművész, alkotótársai Bori Tamás produkciós designer és Kocsis Tamás koreográfus. A lélegzetelállító artistamutatványok, az izgalmas táncbetétek és a vérpezsdítő koreográfia mellé a kulináris élményt nyújtó fogások Harmath Csaba séf ajánlása alapján kerülnek a tányérokra. A nyolcvanas évek legnagyobb slágereit Bársony Bálint és zenekarának hangszerelésében és közreműködésével élvezhetik a nézők. A nemzetközi sztárvilágból jól ismert Crazy Flight Group, Strange Comedy duó, Khulan Troupe, Oksana Vielkina és a Les Sandros formáció a Moulin Rouge rendszeres fellépői.

  A rendszerváltás előtti időket, egész pontosan az 1985-től 1988-ig tartó éveket megidéző archív felvételek után Budapestről a francia fővárosba költözik a teátrum hangulata, ahol a táncosok elkápráztatják a nézőket mutatós mozdulataikkal. A Crazy Flight Group akrobatái látványos produkciójukba egy kis humort is csempésznek, erőemelő gúlaszámuk az egymásba vetett bizalmon alapul.

  A Strange Comedy komikus duó a világ számos országában szerepelt már. A Kálmán Imre Teátrumban humoros komikusszámokkal lépnek színpadra. A Khulan Troupe artista lányai egészen Mongóliából érkeztek, hogy extrém hajlékonyságukkal lenyűgözzék a magyar közönséget.
  Az est házigazdái a szórakoztatás mellett a közönség bevonására is törekednek. Megszólítják a nagyérdeműt, és bevonják a produkcióba, hiszen egy dinner show-ban nekik is fontos szerep jut.

  A gyönyörű Oksana Vielkina megjelenésével és produkciójával elvarázsolja a közönséget. Megcsillogtatja tehetségét labdazsonglőrként, ezt követően pedig egy gyűrű segítségével légies és akrobatikus műsorszámot láthatunk tőle.

  A Les Sandros duó görkorcsolya és görgő egyensúlyozó számát a nézők lélegzet-visszafojtva figyelik. Előadásunk fénypontjaként a portugál artista kilenc görgőn egyensúlyoz a magasban, amely igazán világszínvonalú teljesítmény.

  A közönség szűnni nem akaró tapsviharral fogadta a formabontó produkció debütálását. A Párizsi randevú egy vadonatúj szórakozási lehetőséget kínál a publikumnak. A műfaj mindenki számára tartogat izgalmakat: a kifogástalan vacsora, a csinos hölgyek és táncosfiúk, a hívogató dallamok vagy a lélegzetelállító artista produkciók bárkit elvarázsolnak, aki jegyet vált a Kálmán Imre Teátrumba.

  A libbenő vörös tollak, a csillogó gyöngyök, a tánckar látványos koreográfiája és a nemzetközi artisták mellett az est házigazdái Vásári Mónika és Buch Tibor, valamint Janza Kata és Szabó P. Szilveszter, akik a szürke valóságból újra Párizsba látogatnak, hogy felidézzék az elmúlt ifjúságot, a szerelmet és a mulatók szabad és csillogó világát. A harminc éve tartó szerelem meghatározó pillanatai elevenednek meg a színpadon humoros párbeszédekben és jól ismert dallamokban. Az előadás során egymást követik az ének- és táncbetétek, valamint a gravitációt meghazudtoló mutatványok.
  Az előadásban közreműködik a Budapesti Operettszínház tánckara.

  Online jegyvásárlás és további információk ide kattintva!

  Képek:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.11.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: