Musicalinfo.hu - Ők lesznek a Budavári Palotakoncert 2019-es fellépői!
 • Ők lesznek a Budavári Palotakoncert 2019-es fellépői!

  2019. augusztus 2-án és 3-án a Budai Vár Oroszlános udvarában ezúttal többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Giuseppe Verdi, valamint Gaetano Donizetti legszebbmelódiái csendülnek fel az Elemi szenvedélyek című grandiózus műsorban.

  Az idei gála különlegességeként, egyszerre elevenednek meg a színpadon a magyar operett tradicionális és modern elemei, a folklór és a klasszikus zene.

  Ezúttal olyan kiváló szólisták elődásában élvezhetjük a műsort ebben a gyönyörű környezetben, mint FISCHL Mónika, BORDÁS Barbara, OSZVALD Marika, SZENDY Szilvi, DANCS Annamari, BONCSÉR Gergely, VADÁSZ Zsolt, Ninh Duc Hoang LONG, PELLER Károly, LAKI Péter, valamint a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny különdíjasai: Faragó Alexandra és Dénes Viktor.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A tökéletes hangzásról a Budapesti Operettszínház Zenekara gondoskodik, a színház főzeneigazgatója, Pfeiffer Gyula vezényletével. Közreműködik az Operettszínház balettkara, mely idén először kiegészül Fitos Dezső Társulatának kiváló táncosaival, így ötvözve a hagyományos néptánc elemeit a klasszikus operett tradíciójával. A produkciót magas színvonalú színpad-, hang-, fény-, és pirotechnika teszi még felejthetetlenebbé.

  Az est rendezője: Bori Tamás  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.06.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Vámpírok bálja musical
     
  Vámpírok bálja musical
     
  István a király rockopera
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2019


  Musicalinfo.hu - Minden, ami musical!

  Partnerek: