Musicalinfo.hu - Összefogás gála a Városmajorban! Jegyek itt!
 • Összefogás gála a Városmajorban! Jegyek itt!

  A Városmajori Szabadtéri Színpad által meghirdetett kiemelten értékes eseményére két hét leforgása alatt több mint 200 pályázat érkezett. A felhívásra színészek, előadóművészek mellett zenészek, rendezőasszisztensek, súgók, ügyelők és mások is jelentkeztek a pályakezdőktől a legismertebb művészekig. A gálaműsor rendezésére Harangi Máriát, az est zenei megtervezésére pedig Mátyássy Szabolcsot kérte fel Benkő Nóra, aki idén márciustól vezeti a Városmajori Szabadtéri Színpadot.

  Augusztus 16-án egy egész napos jótékonysági eseményt rendeznek a Városmajori Szabadtéri Színpadon, amelyen mások mellett fellépnek: Homonnay Zsolt, Janza Kata & Pesák Ádám, Kocsis Dénes, Kamarás Iván, Kautzky Armand, Andrádi Zsanett & Bot Gábor, Balogh Anna, Bese-Yengibarian duo, Détár Enikő, Eszterlánc Zenekar, Fejes Szandra, Haumann Péter & Haumann Petra, Koltai Róbert, Kozma Orsi, Mácsai Pál, Ráckevei Anna, Sajgál Erika & Kovács István, Schlanger András.

  A délutáni programok a SzabadTér Bisztró by Oscar Bar-ban felépített színpadon már délután 14 órakor elkezdődnek, az esti gála pedig 20:00-kor veszi kezdetét a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

  Az eseménysorozat már délután elkezdődik a színpad közelében található SzabadTér Bisztro by Oscar bárban, ahol 14:00 és 19:00 között olyan sztárok lépnek majd fel, mint például az Eszterlánc zenekar, az Cseh Dávid Péter, Bardóczy Attila, Icons, AKT zenekar és az Ensemble430. A délután műsorvezetője Tihanyi Tóth Kinga lesz.

  Az esti műsor 20 órakor kezdődik majd a Városmajori Szabadtéri Színpadon, amelyen többek között Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kamarás Iván, Haumann Péter és Haumann Petra, Koltai Róbert, Kautzky Armand, Esztergályos Cecília, Ráckevei Anna, Mácsai Pál és a Bese – Yengibarian duo szórakoztatja majd a közönséget.

  Az est házigazdái Peller Anna és Csonka András lesznek.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Rendező: Harangi Mária
  Zenei rendező: Mátyássy Szabolcs
  Az est koreográfusa: Bakó Gábor
  Élő zenekar: Heuréka Pop Orchestra/Swing a la Django – Karmester: Werner Gábor

  JÁTÉK!
  A játék nyertesei: Heiditné Csölle Krisztina és Leányváriné Irén  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.08.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: