Musicalinfo.hu - Országos Musical-Operett Kurzus gála az Operettszínházban! Jegyek itt!
 • Országos Musical-Operett Kurzus gála az Operettszínházban! Jegyek itt!

  Napjainkban a musical és az operett, a zenés színházi műfajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek a fiatalok körében. Ez adta az ötletet 2006-ban egy olyan kurzus létrehozásához, ahol a résztvevők ismert, népszerű művészek és zenepedagógusok segítségével ismerkedhetnek meg és sajátíthatják el a műfajok alapjait, stílusjegyeit, betekintést nyerhetnek a háttérmunkába, valamint a színház világába.

  A résztvevők a kurzus ideje alatt egyéni és csoportos oktatásban vesznek részt: hangképzés, tánc, színpadi mozgás, beszédművelés, beszédtechnika, színészmesterség és színpadi smink-oktatás. A felkészítő művészek, pedagógusok számára minden évben fontos, hogy a fiatalok jól érezzék magukat a színpadon, ugyanakkor igényes és kemény munkával készüljenek a kurzust záró profi szintű musical-operett estre.

  Ebben a jubileumi évben különleges élmény vár a kurzus legjobbjaira: felléphetnek a zenés színház egyik legnagyobb fellegvárában felkészítő tanáraikkal és olyan volt kurzuslakókkal együtt, akik azóta már az Operettszínház csapatát erősítik.

  2015. szeptember 8-án a Budapesti Operettszínházban kerül megrendezésre az Országos Musical és Operett Kurzus 10 éves jubileumi gálakoncertje.

  Jegyárak 1000 - 3000 Ft között kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!


  A gálán közreműködnek a kurzus tanárai: Falusi Mariann, Peller Anna, Peller Károly, Somogyi Szilárd, Szabó Szilvia, Berkes Dániel, Lőrincz Máté, Szakál Attila, Lőrincz Zsuzsanna valamint a Kurzus „lakók”, akik már a Budapesti Operettszínházban is bizonyítottak: Brasch Bence, Gömöri András Máté, Veréb Tamás, Laki Péter, Katona Klaudia, Ambruzs Ádám, Keresztfalvi Bence, Katz Zsófia, Szabó Noémi, Lipics Barna, Horváth Dániel, Cseh Dávid, Szerémy Dániel, Saifi Claudia, Fülöp Kristóf valamint meglepetés vendégek

  Rendező:
  Somogyi Szilárd

  A Kurzus művészeti vezetője:
  Szabó Szilvia  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.07.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: