Musicalinfo.hu - Az Operettszínház sztárjai is fellépnek Mága Zoltán koncertjén!
 • Az Operettszínház sztárjai is fellépnek Mága Zoltán koncertjén!

  1939 óta minden év első napján rendezik meg Bécsben az Újévi koncertet, ahol évről évre egyre impozánsabb eseményben lehet része a több ezer osztrák és - kifejezetten erre az alkalomra - a fővárosba látogató külföldieknek.

  Mága Zoltán hegedűművész ezt a hagyományt kívánja életre kelteni hazánkban, amikor neves művészkollégáival karöltve egy egészestés Újévi Koncert meg-szervezésén fáradozik.

  Nem titkolt szándéka, egy olyan tradicionális esemény létrehozása, amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett, újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerezhet Magyarországnak.

  Az elmúlt évek során mindig különleges sztárvendégek voltak a teltházas koncerten. Ha nem akar lemaradni vegye meg már most a jegyeit!

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Jegyárak:
  3000Ft, 3200Ft, 3900Ft, 5900Ft, 6900Ft, 7900Ft, 11900Ft, 14900Ft, 29900Ft, 35000Ft

  Fellépők:
  Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Szulák Andrea, Keresztes Ildikó és Zsédenyi Adrienn énekesnők, Gulyás Dénes, Kiss B. Atilla és Pándy Piroska operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Galambos Lajos trombitaművész, Détár Enikő színművésznő, Tolvai Renáta, Kökény Attila valamint Tóth Vera és Tóth Gabi popénekesek, Pataky Attila, Pintér Tibor és a Budapesti Operettszínház sztárjai.

  Rendező: KERO®  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Scavok
  Dátum: 2011.12.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: